Bemutatkozás

GlobalG.A.P Hitelesítés

Egészséges & Friss

100% Természetes

Cégünkről

A BVL-Farm Kft. 2014-ben alakult a korábbi családi mezőgazdasági tevékenységre alapozva. Jelenleg mintegy 150 ha-on gazdálkodik az Apátfalva és Magyarcsanád környéki termőterületeken. Fő tevékenysége a gyökérzöldségek (petrezselyem, sárgarépa, pasztinák), illetve fokhagyma termesztése, melyek a termőkörzetben nagy hagyományokkal bírnak. Emellett gabona, kukorica, napraforgó termesztése folyik nagyobb területen.

Társaságunk legfőbb célja a fogyasztók friss, egészséges és biztonságos zöldségekkel történő ellátása egész éven keresztül. A „szántóföldtől az asztalig” elv alapján igyekszünk folyamatosan rövidíteni az ellátási láncot és vevőink széles körét a kiskereskedelmi láncok közvetlen beszállítójaként elérni.

Termékeink megtalálhatók a LIDL, SPAR, CBA, Auchan áruházak pultjain.

 

A zöldségfélék feldolgozása apátfalvi telephelyünkön történik, ahol 800 tonnás hűtőtárolóval és a termékek tisztításához, mosásához, csomagolásához szükséges korszerű berendezésekkel rendelkezünk.

A saját termelés mellett együttműködünk a környék azon termelőivel, akik vállalják, hogy termékeiket az általunk elvárt jó mezőgazdasági gyakorlat szerint termelik meg.

Igyekszünk vevőink élelmiszerbiztonsággal szembeni elvárásait a legjobb tudásunk szerint biztosítani. Ezért a gyökérzöldségek és a fokhagyma termesztésének és termékkezelésének minőségi színvonalát folyamatos ellenőrizzük, melynek eredményességét GlobalG.A.P. tanúsítványunk igazolja..

Letölthető dokumentumaink