Termékeink
GlobalG.A.P Hitelesítés
Egészséges & Friss
100% Természetes
Petrezselyem zöldségeink
A petrezselyemgyökér termesztése szinte egyidős a makói hagyma termesztésével, a legtöbb gazda mindkét növényt termesztette. A tájkörzetben Apátfalva termelői érték el a legnagyobb sikereket. Az itteni mély termőrétegű, mezőségi talajokon termett a leghosszabb, legsimább gyökerű petrezselyem. Kiegészítő növényként pasztinákot vagy ahogy a helyiek mondják „peszternákot” is termesztettek. Aki jó bablevest akart készíteni, az az ittenit kereste.
A XX. században még több száz család megélhetéséhez járult hozzá a gyökérzöldségek termesztése. Mára a piacok nehéz elérhetősége, a korszerű termesztési mód magas költségei miatt a termelők száma jelentősen csökkent. A BVL-Farm Kft. igyekszik megőrizni az egykori gazdák szorgosságát, hozzáértését egybekötve a legújabb termesztés technológiával és fajtahasználattal.

02.
Csomagolt petrezselyem
- Átmérő 20 mm - 50 mm-ig
- Kiszerelések: 350 g, 500 g, 1 kg, 2 kg

03.
Leveles, Csomós zöldség
- Átmérő 20 mm - 40 mm-ig

04.
Pastinak
- Átmérő: 30 mm - 60 mm-ig

05.
Másodosztályú termékeink
- Másodosztályú termékeinket feldolgozó üzemeknek, ipari célra és nagyüzemi felhasználásra értékesítjük.
Sárgarépa
01.
Sárgarépa
- Átmérő: 20 mm - 45 mm-ig
Fokhagyma
A fokhagymát, amit a hozzáértők gyakran a fűszerek királynőjének neveznek, több, mint 200 éve termesztenek a makói tájkörzetben, így az Apátfalva és Magyarcsanád környéki földeken is.
Bár a hagyományos makói fajták alacsony termőképességük miatt letűnőben vannak, a jelenleg termesztett, többségében külföldi, fajták megjelenítik a hagyományos fajták ízét és erőteljes illatát. Ennek oka a tájkörzet talajainak magas kéntartalma, így az itt termelt fokhagymák az átlagosnál több allicin tartalmaznak. Ez adja a különleges fűszerező értéket. Magas gyógyhatása is ennek köszönhető.

01.
Fokhagyma
- Csomagolt termékeink: 200 g, 0,5 kg, 5kg.
- Lédig: vevő által igényelt tetszőleges kiszerelésben
Termelési folyamat
Termény betakarítása
Feldolgozás
Mosás


Csomózás
Termelési folyamat
Termény betakarítása
Feldolgozás
Mosás
Csomózás

